Thursday, March 12, 2009

~Mandi Laut~

Hajat nk mandi laut da beres. Smlm kiteorg da mandi. Peserta yg hadir lam 13 org. Tp yg mandi 6 org, yg lain tu duk tgk je...

Sbenarnye just rancang tuk dak2 laki, tp tetiba ada dak IT gurl lalu n diorg duduk skali, so majlis jd makin meriah ( tuk topek je kut :p). Si gurl neh duk bwak makanan.. yg tgh mandi tu xdpt nk makan r, yg xmandi je dpt makan. Ni yg mendatangkan lapar ni!! Tp xpe, geng2 mandi ni da telan air laut byk2, so leh cover lapar. wakaka. Ngan aku de skit je gmbir2. So nnti aku mintak ngan mustang, byk gmbar amik gune hp dia.

Fizi & Anep yg stat mandi dlu

Kaki anep kene gigit di ketamsungai, so dia nek ke darat utk mendptkan rawatn kecemasan. :D

Ni geng2 mandi, so kiteorg wangi ^o^

6 komeng:

jie said...

ni team mandi laut or team bola ni?wakakaka

MierArieF said...

dua2. wajaja~~

xercra said...

"Kaki anep kene gigit di ketamsungai.."

hahaha

TokeIKedaI said...

ketamsungai adalah spisis hidupan laut. utk pengetahuan umum. wakakaka

jie said...

ceh cian member kena gigit ketam 2..hehe
x baik la korg gelak kan dia...tapi sebab kaki luka 2,anep x dapat main keeper masa bola baling..2 yg x bes 2

Anonymous said...

tauhu xpe.. kalu x, sure xbolos byk. wakaka.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors