Thursday, March 19, 2009

Bowling Comtech 09'

Tahniah kpd pengarah program, Ding Dang sbb brjaya membuat program ni. Boleh kate sume org berpuas ati la. Xpenah aku men bowling ramai2 mcm pagi td. Sronok gile rase. Walopon tujuan sbenar men utk menang, tp kiteorg lebih kpd suke2. Mayb ni last program tuk sem ni. So kite tggu sem dpn la kalu de bowling ag.

Yg pasti team aku menang! dgn jaringan total 907.
aku dapat score:
1st game = 117
2nd game = 140
total = 257

Rekod terbaik peribadi stakat ni la. haha. K, aku da upload skit gmbir. Tgk la ye.

Team menang. Aku, Zul, Chip & Tina

Chip, Zul, Hasnul & Boss

Tina, Ain, Bell & Ecah


4 komeng:

+kipasusamati+ said...

ehehe..yeke bkn target nk menang ke ek??
hehe pepe pon tahniah la..
klo x strike 6x mmg xdpt le korg nk mng..
heheh...sem dpt wat la lg sure bez..hehe

jie said...

erm bagi aku sem ni la kita sume busy cam siot,memacam aktiviti start itac dulu,bila kita nak bersara ni rep?hahha
neway congrates la team korg menang,dah ari2 practise wajib la menang kan?hehehe

TokeIKedaI said...

tau xpe. ko mesti bersara sem dpn. tp aku kene bersara sem 6. huhu. sem dpn lg byk mende aku kene buat. Sukan comtech 2, bowling 2, itac, camping n mcm2 lagi. haha. so aku harap sem dpn kite dpt tarik junior ramai lagi la. bio comtech ni kukuh mcm dlu. gambateh!

jie said...

xpe,even aku da bersara,aku akan try join sume xtvt comtech..hehehe...x sabo tgg junior baru ni..hehehe

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors