Sunday, May 31, 2009

Naruto Manga 449 in Video

0 komeng
Borink2 aku time pagi td, aku bukak la youtube.
Aku terjumpe la 1 video yang agak mnarik.
Mayb dah ade yg tau. Tp aku nk kongsi gak. hehe.
Budak ni mmg rajin la. Dr manga Naruto tu dia jadikan video.
So agak menarik la ble bace manga ikut video ni.
Dengan ade sound background lg. Pastu xyah la nk click2 utk tukar m/s.
So enjoy the video ye.



Fahim0701's Channel

p/s : bg yg lembab bace lam BI tu xyah la tgk ye. nyusahkan korg je utk pause2 vid.

FA Cup : Chelsea 2-1 Everton

0 komeng
2
D. Drogba 21'
F. Lampard 72'

1
L. Saha 1'



Tq Guss!!


p/s : Game ni mmg milik Chelsea. Congratz~~

Saturday, May 30, 2009

T.A.G. by BeyLoN

4 komeng

5 fakta menarik pemberi award (BeLL)
1. nama? Nabila
2. gela? 29.99% gela. haha
3. hobi? makan, gayut, tido n men pet. tul kan? :p
4. makan? hurm.. kfc, mcd & piza? hehe
5. kawen? gaye mcm da kawen ngan sanap. haha

10 fakta diri
1. suka bace manga = Naruto.
2. suka cita sedeh n romantik. :)
3. xsuka kacau orang.
4. xsuka dipanggil sombong! sbb aku jenis prenly.
5. warna = merah! no = 5! n 159!
6. piza!!
7. xgemok cam bell. haha.
8. suka men pet society kat FB n DotA.
9. sayang my gurl.
10. sory bell, aku malas nk fikir sal fakta ni, edit ko punye je. :D

Penerima Award
1. boss -- berat ko naik bape da?
2. xercra -- weding padilah da dkat tu, cari stamina. haha
3. fizi -- result ko cane? aku nye rahsia :D
4. musang -- masuk sem neh 1 on 1 dota.


p/s: buat la wei. xbuat, korang cirit 50 hari.

Thursday, May 28, 2009

To Man Utd FANS

0 komeng

abe TOPEK

bro LIAS

en FIZI

&
boh TUDING

JGN BERSEDIH YE. KENE AYAM 2-0 DI BARCA TU STANDED LA. HEHE.
CUBE LAGI NEXT SEASON!


Tuesday, May 26, 2009

Im HOME!!

2 komeng
Wah~~

Akhirnye smpai jugak aku kat umah dgn slamat.
Walopon agak letih time smpai, tp masih gagahkan diri utk bukak laptop neh. hehe
Lame gile xsentuh laptop kesayangan aku neh. Slamat stil ok n xde 'Daun' kat skrin. haha

Result match kat Perak :

1st round:
UMT 1-1 UMP
UMT menang penalti 5-4

2nd round:
UMT 0-6 UDM

3rd round:
balik la oi. letih dah.

Kiteorg berpesta time 2nd round.
Bkn men bola dah, tp men sepak kaki org. Ksian dak udm jadi mangse. haha.
Team UMT dpt 2 kad merah n bape ntah kad kuneng, byk sgt smpai aku lupe.
So hajat kiteorg utk balik awal tercapai juge akhirye.
Target kiteorg just kat Kedah je (UUM).
Kat Perak ni xde target pape, so sbb tu xkisah kalah awal. hehe
So takat ni je kisah aku.
Nk brehat.
Adios.

Saturday, May 23, 2009

Now at UiTM Seri Iskandar

5 komeng
Dah lame x menaip blog neh. Tgn pon da gian nk menaip. Tp nk wat cane, laptop xbawak g UUM n UiTM Perak ni. Takut ilang. Ni nasib ade membe bawak. Leh r pinjam2 wat surfing.
Ni aku nk selit result team bola UMT kat UUM baru ni..

Karnival Sukan Masum

Group A:
UDM
UNISEL
UMT

1st Game:
UMT 0-6 Unisel

2nd Game:
UMT 2-1 UDM

Quarter Final:
UMT 3-1 UKM

Semi Final:
UMT 3-2 UniMAP

Final:
UMT 0-4 UTHM

Skrang kat UiTM Perak ni main utk MASUM CUP.
1st match jumpe ngan UMP. So doakan kiteorg menang ye.


p/s: gambo malas ag nk buat masuk. nnti kat umah aku selit2 gambo gay budak2 bola. :D

Monday, May 11, 2009

Arsenal 1-4 Chelsea

1 komeng
1
N. Bendtner 70'


4
R. Alex 28'
N. Anelka 39'
K. Toure (o.g) 49'
F. Malouda 86'


p/s: boss.. sory 2 say. hehehe

Saturday, May 9, 2009

Fikir dulu sebelum jual henset

1 komeng
KUALA LUMPUR 24 Feb. - Sebarang rakaman klip video atau gambar yang disimpan dalam memori telefon bimbit jangan disangka terpadam sepenuhnya setelah pengguna berkenaan menekan butang 'padam.'

Orang ramai mungkin tidak sedar bahawa hampir 95 peratus data memori dalam telefon bimbit yang sudah dipadam itu boleh diperoleh semula menggunakan perisian tertentu.

Ia bukan saja boleh dilakukan oleh mereka yang profesional, malah sesiapa saja mampu melakukannya dengan memuat turun perisian menerusi laman web Internet.

Perkembangan itu bermakna data-data peribadi pemilik telefon bimbit adalah terdedah dan privasi mereka berisiko diceroboh oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Ahli Jawatankuasa Persatuan Te lekomunikasi Selangor dan Wilayah Persekutuan, Ivan Er berkata, perbuatan seumpama itu akan mengundang masalah sekiranya ada pihak yang menyalahgunakan perisian terbabit dengan niat untuk menceroboh ruang peribadi seseorang itu.

Katanya, masalah lebih serius sekiranya ia melibatkan data-data seperti rakaman klip video atau gambar berunsur seks membabitkan pemilik telefon bimbit itu.

"Masalah itu boleh berlaku apabila telefon bimbit bertukar hak milik, misalnya ketika seseorang pemilik itu menjualnya kepada pihak lain. Ia juga boleh berlaku ketika telefon bimbit dihantar ke kedai untuk dibaiki atau ia dipinjamkan kepada kenalan.

"Apa yang berlaku kemudian ialah pihak yang berniat jahat akan mengambil kesempatan melakukan ugutan terhadap mangsa atau lebih teruk ia didedahkan kepada umum," katanya kepada pemberita di Wisma MCA di sini semalam.

Hadir sama, Ketua Biro Pengaduan Awam MCA, Datuk Michael Chong dan pengerusi persatuan, Liew Kim Moon.

Ivan menambah, data tersimpan dalam cakera keras komputer yang sudah terpadam juga tidak terkecuali daripada risiko itu kerana pihak yang tidak bertanggungjawab tetap boleh menggunakan kaedah sama untuk mendapatkan semula data terbabit.

"Kita mengambil contoh seperti yang berlaku ke atas artis Hong Kong terkenal, Edison Chen yang pada tahun lalu menggemparkan seluruh dunia dengan penyebaran gambar dan klip video seks membabitkan dirinya dengan beberapa artis wanita terkenal yang lain. Ia berlaku selepas beliau hantar komputernya untuk dibaiki," jelasnya.

Sehubungan itu, Michael menasihati orang ramai supaya mengelak merakam perkara tidak bermoral tidak kira menggunakan telefon bimbit atau peralatan elektronik lain.

Beliau memberitahu, pihaknya menerima sekurang-kurangnya 13 kes melibatkan aduan mangsa diugut bekas pasangan yang mendakwa memiliki rakaman video hubungan seks ketika hubungan terdahulu.

www.utusan.com.my

Thursday, May 7, 2009

Champions League : Chelsea 1-1 Barcelona

7 komeng
JUST ONE THING FOR THIS MAN
F**K YOU
Tom Ovrebo

Wednesday, May 6, 2009

Kursus Komputer

5 komeng
Kursus yang ditawarkan :
1) Linux System Admin
2) SQL Server

Tarikh : 14 Jun - 2 Julai (15 Hari)
Tempat : Pusat Teknologi Maklumat, UMT (PTM)
Ditaja oleh : MDEC & KCOM

Terhad kepada 25 orang untuk setiap kursus dan terbuka kepada Pelajar Tahun Akhir IT UMT sahaja.(Tahun 2 sem lepas la)

Apa yang anda dapat?
1) Ilmu
2) Sijil dari MDEC
3) Makan dan minum

Untuk pendaftaran dan maklumat lanjut, sila hubungi :
Abg Taufik - 0174101700

Kata-kata dari Abg Taufik :
"Peluang keemasan mungkin hanya sekali"
"Kursus ini pasti memberi peluang pekerjaan yang lebih cerah"




Sunday, May 3, 2009

Chelsea 3 - 1 Fulham

2 komeng
3
N. Anelka 1'
F. Malouda 10'
D. Drogba 53'
1
E. Nevland 4'

Friday, May 1, 2009

My Holiday

6 komeng
Dah lame xposting. So arini aku nk posting pasal cuti aku neh. Boring la jugak cuti neh, tp still ade mende yg aku ley buat.

1st mende yg aku slalu buat, mesti la main game kan. Xley nk main DotA(Garena) sbb tenet umah aku ni da low smcm je. So aku main game online yg da lame aku tggal. Fung Wan Online.
Game ni kene tutup dlu, tp da bukak balik da. So skrang name dia Fung Wan Underground. Sape2 nk test main, klik je link sini.

2nd - training bola sepak. Masum da dekat. 11 mei pegi. Gumbira gak r sbb 1st time dpt pegi. So lately training agak penat sbb nk bg stamina tggi. So sape2 yg g masum tuk sukan lain, jumpe korang kat Kedah yek.

3rd - layan utube r mcm bese. Skrang aku tgh sodap layan video tntang Britain Got Talent. Memang ade yg bagus, xbagus n terlalu bagus. Yg terlalu bagus tu mmg akan buat org teruja bile tgk n yg xbagus mmg jadi lawak la. Aku paling suke video link bawah ni sbb tiap kali tgk mmg sakit perut. hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=ktHxY30xImA

4nd - tgk champion league n epl. Baru ni Chelsea da seri ngan Barca. Ternyate Barca mmg kuat gile. Tp tggu la 2nd leg. Chelsea dpt menang ke x kat Stamford Brigde. Kpd Arsenal fan, gud luck ye kat Emirates. Korang da kene 1 gol. Balas balik. Kalahkan Man Utd! hehe.

5nd - lepak ngan membe2 aku. Biase aku lepak kat Kedai Pok Wan Kopitiam. Dekat ngan hock ke seng tuh. Minum n makan kat situ mmg mahal, da name kopitiam kan. Tp dpat harge murah sbb tokei ayah membe aku. So kalu korang nk merase kat sane, bgtau la. Aku ley bawak n dpt harge murah 4 sure. hehe.

Tuje la ape yg aku buat. Byk lagi, tp xkan nk cite sume kan. So kpd membe2 aku. Enjoy ur holiday yek. De mende menarik, kongsi la.
Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors