Friday, May 1, 2009

My Holiday

Dah lame xposting. So arini aku nk posting pasal cuti aku neh. Boring la jugak cuti neh, tp still ade mende yg aku ley buat.

1st mende yg aku slalu buat, mesti la main game kan. Xley nk main DotA(Garena) sbb tenet umah aku ni da low smcm je. So aku main game online yg da lame aku tggal. Fung Wan Online.
Game ni kene tutup dlu, tp da bukak balik da. So skrang name dia Fung Wan Underground. Sape2 nk test main, klik je link sini.

2nd - training bola sepak. Masum da dekat. 11 mei pegi. Gumbira gak r sbb 1st time dpt pegi. So lately training agak penat sbb nk bg stamina tggi. So sape2 yg g masum tuk sukan lain, jumpe korang kat Kedah yek.

3rd - layan utube r mcm bese. Skrang aku tgh sodap layan video tntang Britain Got Talent. Memang ade yg bagus, xbagus n terlalu bagus. Yg terlalu bagus tu mmg akan buat org teruja bile tgk n yg xbagus mmg jadi lawak la. Aku paling suke video link bawah ni sbb tiap kali tgk mmg sakit perut. hehe.
http://www.youtube.com/watch?v=ktHxY30xImA

4nd - tgk champion league n epl. Baru ni Chelsea da seri ngan Barca. Ternyate Barca mmg kuat gile. Tp tggu la 2nd leg. Chelsea dpt menang ke x kat Stamford Brigde. Kpd Arsenal fan, gud luck ye kat Emirates. Korang da kene 1 gol. Balas balik. Kalahkan Man Utd! hehe.

5nd - lepak ngan membe2 aku. Biase aku lepak kat Kedai Pok Wan Kopitiam. Dekat ngan hock ke seng tuh. Minum n makan kat situ mmg mahal, da name kopitiam kan. Tp dpat harge murah sbb tokei ayah membe aku. So kalu korang nk merase kat sane, bgtau la. Aku ley bawak n dpt harge murah 4 sure. hehe.

Tuje la ape yg aku buat. Byk lagi, tp xkan nk cite sume kan. So kpd membe2 aku. Enjoy ur holiday yek. De mende menarik, kongsi la.

6 komeng:

Seekers said...

Aku rasa aku mcm kenal la mu ni..
kalu dok silap aku, mu skull SMTT dulu kan..
sory la nama aku x berapa ingat.. tp mu kacip la ngan zikri tu.. :)

mu main masum nnti ek? wakil u mana??
aku pun main masum nnt, main badminton..
kebetulan nnti jumpa la kat sana yer.. :)

TokeIKedaI said...

aku wakil UMT. guane ley jupe blog neh? haha

jie said...

wakaka,patut la cuti x mai umah kitaorg...
gudluck la ngan masum ko 2 k...
nanti ada coz pendek komputer...tanya topek

TokeIKedaI said...

tau... ko join ke?

jie said...

aku insyaAllah join la,bosan je duk umah..

TokeIKedaI said...

bereh boh. same2 join linux. aku pon nk networking sbenarnye. da xkan aku sorang. haha.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors