Tuesday, March 3, 2009

Majlis Asmaraloka Ketimuran


Topek & Priya

Berakhir nye dinner smlm, maka abis la tggungjwb aku sbgai pengarah program. Letih! mmg xlarat gile nk g kelas. Bukan xlarat sgt, tp letih tu wat jd malas nk g. haha. Papepon dinner smlm berjalan dgn lancar la jugak, walaupon ade cacat cela. Time aku berucap pon ntah pape. Melalut je kat depan. 1st time bg ucapan rasmi, mmg xpndai la. Pastu aku nk time kasih kat ajk n sume dak taun 2 IT. Korang r byk support dinner kali ni. Utk dak taun 3 IT, teruskan perjuangan korang. 6t da grad jgn lupe junior2 korang ni ye. Tu je. Sekian


Umar, Aku, VasanIlyas, Aku, Kumar

6 komeng:

GK_comtech said...

oit2...keja ko xabis lg...
selag xantr report...n selagi xklur sijil...kejer ko xabis tau...
...ingt tu...amanat dr tuan presiden

MierArieF said...

ahhh!! keje aku da setel. tu keje s/u. wakakakaka.

Anonymous said...

topek!!!!!!

jie said...

xde3....keje ko lom setle ag,aku mau sijil aku.!!!
neway congratez la majlis berjalan ngan lancar,
peduli la lau ada yg x puas hati,janji bagi kita benda 2 da ok..haha

kita xleh puaskan hati sume org

ketamsungai said...

apolaaa... ak xpueh ati pengarah projek dpt cbutan bertuah.. tpup clcom rm10...........
xaci...................

MierArieF said...

muahahaha. aku da bayar din 50sen. heheh.

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors