Monday, April 13, 2009

Oh! Struktur Diskrit!!

Muke sayu pelajar SE selepas tamat mase menjawab

Berharap! Tu je leh aku kate. Td exam ke-3 struktur diskrit mmg susah gile. Xtercapai akal aku nk jwb soklan tu sume. Aku tgk prof yazid senyum2 je smbil lalu kat line budak2 SE. Aduhai... kejam jugak dia tu.. Arap sgt la cary mark aku tggi. Xde la fail subjek ni. Papepon kpd budak2 SE len, jgn putus ase yek. ade 2 paper lg. Yg paper arini, lupekan aje. Sape suh xstdy. muahaha!

10 komeng:

jie said...

ahahhaah,2 la,org suwoh stdy tol2 xnak,tgk tv je mlm td..hahaha(padan muka tuk aku skali)huhuhu

TMUkmkd said...

ko je yang tak study...
aku rasa tak la susah sangat.. just tak banyak masa
so jadi la susah

tapi yang betul2 payah tu ada jugak

dibantu dengan kalkulator yang hebat.. duduk dirumah.. :D

so 1st time aku kata, exam kali ni susah

TokeIKedaI said...

haha. aku stdy!

ko tgk cite ape jie?

jie said...

tgk anugerah berita harian tu la,kan ko ada skali..lolz

TokeIKedaI said...

wahahah.. betul2

nia2712 said...

aku stdy mcm nak rak, tapi habuk tarak..
frust thp dewa..kejam giler..
tawakal je muga2 result ok..
1st tgk ds dah lap peluh kat dahi,
apa aku nak jwb...
kepada rakan2 jgn putus asa,perjalanan masih jauh

AcE_LaNuN said...

~~~waaaaaaaaaaaaaaa
truk siot....aku xnk pikir lg paper nie...
aku bt pas year..senang...
tp yg paper kiter dpt mse exam cm ha**m pyh...
so kesimpulan...
klu nk stdy...sila br 100%...
klu nk kc <100%....xyah stdy langsung..........

MonoSodiumGlutamate said...

soalan senang sgt,prof yazid kene rasuah ngan sape2 ni,bek ngaku oi.

TokeIKedaI said...

de bug gak tmplate ni..
name msg pnjg sgt. =.=

~ Hariza ~ said...

from my past experience..soalan struktur diskrit (teringat lak cara prof yazid sebut perkataan ni), mmg agak susah masa final..
kdg2, mmg jauh lari dr kuiz online yg dibuat tiap2 minggu tu..tapi mmg susah sgt2 prof yazid nak failed kan student..tp skrg taktau la camner.. :)

p/s: tau ni entry dah lama...tapi nak gak komen.. :D

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors