Saturday, March 27, 2010

A Night To Remember~


Semalam baru je lepas. Aku pakai simple je
Kemeja, jeans n slipar. haha
Not bad la budak2 junior ni buat walaupon majlis xformal.
Tp utk program akan datang, buat yg lebih baik lg.
Xde gmbar utk ditayangkan sbb aku xbawak kamera pon.
Hensetnye kamera vga je T_T

Penyertaan kali ni mmg ramai gile. 120+ org yg pegi.
Ade ramai yang dtg lmbat sbb dorang kene pakai lawa2 n solek tebal2. huhu
Tp xpelah, asal dorang dtg n meriahkan lagi majlis ni.
Just kat sini aku nk berbyk2 terima kasih dekat :

1. AJK 'a night to remember'
2. Pelajar tahun 1 Software Engineering
3. Pelajar tahun 2 Software Engineering
4. Pelajar tahun 3 Software Engineering

Tanpa korang majlis ni xkan jd meriah camni.
Korang bersuka ria, itu yg aku nk tgk.
Moga2 kenangan ni kekal hingga ke akhir hayat
Lepas ni kalu ade next dinner jgn lupe jemput aku.

Lastly Lagu utk korang semua
Hadapi Dengan Senyuman :)

video
kredit utk : Bantal Muchuk

K. Itu saja. Adios~

4 komeng:

TMUkmkd said...

"Ade ramai yang dtg lmbat sbb dorang kene pakai lawa2 n solek tebal2. huhu"

woi aku tak solek. tapi aku, zack dan jimmy antara terlambat sekali sampai sebab jumpa abe sumazly hahaha

Kamen Rider said...

haha.
xpe.
maksud aku
yg dtg lmbat dr ko.

bel said...

aku tak lambat. :D hehe

Kamen Rider said...

ko lmbat gak. ksian hafriz kene tggu ko kat selera melake. last2 dia xtahan, dia g dlu. :P

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

GIRLSPT.COM - Free cursors